E gratuit.

E important să cunoşti că sistemul de microfinanţare Creditex este eficient pentru toate tipurile de magazine, online şi offline. Semnezi uşor parteneriate de finanţare pentru clientilor tai care doresc sa cumpere imediat produsele din magazinul tău.

Funcţionează simplu şi cu efect: cumpărătorul află că în magazinul tău poate lua un produs în credit, în cazul în care nu are bani suficienţi pentru produsul dorit, depune o cerere, iar peste 15 minute primeşte răspuns de la finanţatori şi obţine un credit pentru a procura produsul tău. Clientul pleacă mulţumit, iar tu bifezi în dreptul produsului vândut.

Partenerii nostrii OMF

Descoperă mai multe lucruri despre sistemul Creditex şi află cum poţi să-ţi sporeşti vânzările.

 • Gratuit și simplu de implementat

  Aplica gratuit şi vei beneficia de tot suportul tehnic pentru implementare.
  Automatizeazăți procesele!
 • Creșterea vînzărilor

  Cu Creditex acum îţi sporeşti capacitatea de vânzare şi poţi obţine o conversie de peste 90% a clienţilor care solicită procurarea produselor tale în credit.
 • Aprobarea rapida a cererii

  Creditex este cea mai rapida si usoara metoda de a oferi produse si servicii clientilor tai cu cea mai mica rata de refuz de pana acum.

Descarcă mai multe informaţii despre modalitatea de implementare
și despre avantajele sistemului Creditex

Descarcă acum

Descarcă mai multe informaţii Descarcă

De ce să alegi Creditex?

Gratuit şi simplu de implementat

Cu Creditex, reuşeşti să păstrezi clienţii şi să le oferi o posibilitate unică şi inovativă de a-şi lua rapid un împrumut pentru a-şi realiza visul.

Implementezi gratuit un sistem prin intermediul căruia clientul tău completează o cerere de acordare a unui credit pentru produsul dorit, pe care Creditex o expediază mai multor finanţatori. În doar 15 minute după depunerea cererii, clientul tău primeşte mai multe oferte de împrumut, iar după ce o alege pe cea mai avantajoasă pentru el, produsul tău este ca şi vândut.

Implementezi gratuit sistemul Creditex în magazinul tău, fie că desfăşori afacerea online sau offline.

Creşterea vânzărilor

Fortificarea puterii de cumpărare a clienţilor tăi, prin faptul că le oferi posibilitatea de a-şi procura produsul dorit în credit, este o metodă funcţională de a îmbunătăţi rata vânzărilor tale.

Clienţii magazinului tău vor ţine cont de aceste soluţii financiare şi vor reveni la tine şi în alte dăţi când vor avea nevoie urgentă de a procura un produs, în pofida resurselor lor limitate.

Creditex este un sistem financiar accesibil tuturor. Tot ce trebuie să faci e să îl implementezi şi în afacerea ta.

Aprobarea rapidă a cererii

Dacă clientul tău e mulţumit, afacerea pe care o administrezi are doar de câştigat.

Nu e nevoie să plimbi clientul prin cozi şi să tărăgănezi procesul de finanţare prin metode deja învechite. Cu Creditex, clientul obţine un credit rapid, la faţa locului, cu posibilitatea de a alege din mai multe opţiuni, în doar 15 minute.

Prin urmare, avantajul tău este că îţi vinzi marfa aici şi acum, iar clientul îşi rambursează creditul de sine stătător, fără să te implice şi pe tine.

Ştim că îţi iubeşti clienţii.

Creditex este tot ce ai nevoie ca să vinzi mai mult şi să oferi clienţilor magazinului tău cea mai bună soluţie de finanţare. Odată ce alegi un parteneriat cu Creditex, îţi sporeşti capacitatea de vânzare şi poţi obţine o conversie de peste 90% a clienţilor care solicită procurarea produselor tale în credit.

Acest lucru se datorează faptului că solicitarea clientului ajunge imediat la toţi finanţatorii care au capacitate de a achita în locul clientului, iar acesta îşi poate ridica produsele dorite.

Acum, cu Creditex poţi fi mai flexibil şi nu eşti dependent doar de un finanţator.

Satisfacţia clientului este cheia succesului în orice afacere.

Suport clienţi

0 694 321 11

Profită de moment şi aplică acum pentru a deveni partener Creditex.

Măreşte-ţi numărul de clienţi, apasă „Aplică Acum”.

Aplica acum