Creditex - platformă inovativă de finanţare

Creditex este cea mai simplă metodă de a oferi împrumuturi şi servicii financiare clienţilor pe care îi doreşti. Aplică acum la cel mai simplu şi rapid instrument de a-ţi creşte afacerea. Intră în grupul finanţatorilor şi fii lider în microfinanţare, oferind împrumuturi şi selectându-ţi singur targetul de clienţi cu care ai vrea să lucrezi.

Platforma Creditex colaborează cu peste 10 companii de microfinanţare, printre care se numără şi lideri ai domeniului de creditare din Moldova. Intră şi tu în horă. Alătură-te platformei Creditex şi formează-ţi categoria ta de clienţi, alături de competitorii tăi.

Targetează, primeşte cereri, analizează – oferă împrumutul.

Partenerii nostrii OMF

Profită de moment şi aplică acum pentru a deveni partener Creditex.

Măreşte-ţi numărul de clienţi, apasă „Aplică Acum”.

Aplica acum
De ce să alegi Creditex?

Creditex îţi găseşte clienţii potriviţi

Orice finanţator îşi doreşte clienţi exemplari. Devino acum partener Creditex, iar noi îţi oferim acces gratuit şi garantat la clienţii pe care ţi-i doreşti. În calitate de finanţator, îţi setezi singur categoria de cereri care te interesează, iar după ce analizezi solicitările avantajoase, oferi condiţiile tale de creditare doar clienţilor care îţi convin. Cu noi primeşti garantat potenţiali clienţi – gratuit!

On-line

Aplică acum la cel mai rapid şi simplu instrument de a-ţi creşte afacerea. Descoperă un sistem care este bine pus la punct şi care funcţionează în favoarea ta. Fii receptiv la cererile clienţilor, oferă-le o soluţie de creditare, creează-ţi baza ta de clienţi, exclusiv prin intermediul corespondenţei online. Totul este decis în doar 15 minute. Ai primit mai multe solicitări, ai ales promt clienţii care îţi convin, oferi creditul. Toate - doar într-un singur sfert de oră. Prin intermediul Creditex şi a corespondenţei rapide online, vei găsi clienţii cu care vrei să lucrezi.

Platformă tehnologică şi inovativă

Creditex are la bază un sistem funcţional care aduce inovaţie prin analiză, validare şi verificare a datelor potenţialilor clienţi. Platforma pe care ţi-o oferim este integrată cu mai multe sisteme externe de verificare şi validare a datelor. În cadrul sistemului Creditex, am creat un registru complex, care are capacitatea de a valida nu numai datele personale ale potenţialilor clienţi, dar şi date informaţiomale ale câtorva instituţii cu care colaborăm. La fel, Creditex deţine un sistem automat de scoring pentru fiecare client, astfel încât ai acces la întregul istoric de creditare al clientului.