FAQ Nu ați găsit răspunsul aici? Contactați-ne

Ce este Creditex?

Creditex este un instrument util care oferă posibilitatea de a solicita un credit / împrumut concomitent de la cele mai eficiente companii de microfinanţare, în doar 15 minute, de oriunde te-ai afla. Creditex garantează livrarea deciziilor de finanţare către clienţi în maxim 15 minute.

Oferiti credite?

NU suntem companie de finanțare sau bancă - deci nu acordăm împrumuturi, ci oferim suport în a obține mai rapid, mai eficient și mai sigur împrumutul dorit.

Care este dobânda pentru credit?

Deoarece nu suntem o companie de finanțare, nu avem dobânzi. Dobânzile sunt stabilite de partenerii cu care colaborăm și se diferențiază de la un partener la altul așa cum fiecare din Dumnealor posedă politici proprie și segment propriu de clienți.

Nu sunt angajat în campul muncii, aș putea să primesc un credit?

Desigur că da. Angajarea în câmpul muncii este o siguranță pentru finanțator că aveți posibilitatea de a rambursa un împrumut. Cu toate acestea există companii de finanțare care oferă împrumuturi și persoanelor neangajate. Ceea ce trebuie să cunoașteți este că dobânda pentru Dvs. va fi un pic mai mare, iar sumele de obicei se vor încadra în limita a 10 000 lei pe un interval de până la 12 luni.

Cât timp durează până la primirea deciziei?

Depune, eforturi maxime ca să oferim decizii cât mai rapid posibil. Avem relații de parteneriat și aceasta asigură că deciziile se vor lua în cel mai scurt timp. În mod practic decizia de primire a unui împrumut se ia în interval de 10-15 min și Dvs. veți fi contactat în acest sens. Deciziile de refuz se aplică în mod automatizat astfel că dacâ nu sunteți din segmentul de clienți ai companiei de finanțare, refuzul se emite în 1 secundă din momentul plasării solicitării.

Daca nu am buletinul scanat, pot trimite solicitarea?

Dacă aplicați de la un calculator și nu aveți buletinul scanat NU veți putea trimite solicitarea de finanțare. Dacă aveți un telefon care poate face o fotografie si aveți posibilitatea ca fotografia de pe telefon să o descărcați în calculator, atunci puteți fotografia buletinul și trimite fotografia lui. În cazul în care aplicați de pe telefon, fotografiați buletinul și atașați la cerere fotografia dată.

Cât de sigur este aplicarea prin intermediul site-ului dvs.?

În primul rând site-ul creditex.md este singurul site securizat de pe piața locală al unei companii care primește solicitări de finanțare. Securizarea site-ului aduce beneficii ce țin de transmiterea datelor prin intermediul solicitării CREDITEX. Mai mult de atât, suntem înregistrați ca Operator de date cu caracter personal nr. 0000268 - 001 din 10-03-2015 ceea ce ne obligă să păstrăm confidențialitatea datelor primite, să asigurăm securitatea lor astfel că suntem pe deplin responsabili de măsurile de securitate și e în intersul nostru de a spori credibilitate și siguranța serviciilor pe care le prestăm.