Despre Noi

www.creditex.md reprezintă o platformă complexă elaborată de CREDITEX &CO SRL (IDNO 1014600023557) care are drept scop principal de a oferi actorilor de pe piață (clienți, finanțatori, magazine) cele mai moderne instrumente de finanțare. Site-ul este axat pe 3 segmente importante de clienți parteneri:

CLIENȚI – CONSUMATORI

Pentru CLIENȚI-CONSUMATORI site-ul www.creditex.md este cel mai modern instrument de obținere a unui credit (împrumut) de la instituțiile financiare locale

PARTENERI - INSTITUȚII DE FINANȚARE

Pentru INSTITUȚIILE DE FINANȚARE site-ul www.creditex.md este un instrument eficient de atragere a clienților și sporire a veniturilor din contul creditelor / împrumuturilor acordate.

PARTENERI – MAGAZINE

Pentru Magazinele on-line și nu numai site-ul www.creditex.md reprezintă un instrument de finanțare a procurărilor de bunuri în credit de către clienți, fiind și un instrument eficient de majorare a veniturilor din contul majorării numărului potențial de clienți ce vor procura în credit.Avem parteneriate atât cu instituțiile financiare locale (bănci, organizații de microfinanțare, companii de leasing, asociații de economii și împrumut, alte instituții de finanțare) cât și cu diverse magazine on-line ceea ce ne permite a oferi CLIENȚILOR – CONSUMATORI informații complete și depline necesare pentru a alege soluțiile de finanțare potrivite și a obține, pe de o parte împrumutul / creditul solicitat iar pe de altă parte bunul care acoperă necesitățile personale.


Atât www.creditex.md cât și CREDITEX & CO SRL, compania ce administrează site-ul, NU reprezintă o instituție de finanțare, de ci NU acordă credite / împrumuturi și nici NU vinde produse / bunuri. Oferim, în parteneriat cu instituțiile locale, informații veridice, complete, complexe și cât mai actualizare referitoare la fundamentarea unei decizii privitor la obținerea unui credit / împrumut sau procurarea unui bun.Suntem 100% locali, suntem vizibili și corecți. Oricând ne puteți găsi pe adresa:

CREDITEX & CO SRL

Str. A. Hâjdeu 94/1, of. 1, MD 2001

Mun. Chișinău, Republica Moldova

Tel: 0 22 79 70 98, 0 67 22 45 59

Email: office@creditex.md sau salut@creditex.md

Administrator – Nicolae Lungu.Nu avem nimic de ascuns. Suntem independenți deci suntem obiectiv.


Utilizând platforma oferită de CREDITEX & CO SRL (www.creditex.md) nu veți mai avea obligația de a vă deplasa la bancă pentru a solicita informații, nu veți mai avea nedumerirea unor eventuale comisioane ascunse, nu veți mai sta în rând pierde tipul care îl alocați familiei. CREDITEX & CO SRL se gândește la dumneavoastră și la timpul liber al familie dumneavoastră, iar securitatea informațiilor este mai presus de orice.


Dorim să avem posibilitatea de a alege. Dorim să vă oferim informații rapid și să vă economisim timpul. Suntem o familie și împreună dorim să ne distrăm mai mult și să avem mai multe posibilități. Iar acestea acum sunt la dispoziția noastră, ne rămâne doar a facerea alegerea ce se potrivește cel mai mult.

Support Client

Dacă ai întrebări apelează la suport

Întrebă acum 0 694 321 11

Începe acum și verifică ofertele primite!

E rapid, comod și gratuit

Aplică acum